Лука Затравкін - 250-кілограмовний син Нікаса Сафронова збентежив порадами зі зваблення жінок / instagram.com/lukasafronovofficial

Лука Затравкін, син відомого художника Росії Нікаса Сафронова, дав поради, як правильно зваблювати жінок і мати серед них успіх.

Про це росіянин розповів у розмові для NEWS.ru.

Читайте такожПід Москвою жінка випадково вбила коханця під час сексу

Відео дня

Він зауважив, що «не вдасться догодити всім», проте треба розуміти, що комусь «ти обов’язково прийдешся до смаку».

«Щоб спокусити жінку, треба її поважати – багато чоловіків сьогодні це ігнорують», – зауважив син художника.

Крім того, між представниками обох статей іноді порушується субординація.

«Відбувається це через те, що чоловіки занадто просто ставляться до дівчат – як до своїх друзів – хоча й хочуть мати з ними відносини. Така поведінка відштовхує представниць прекрасної статі», – пояснив музикант.

Привернути ж увагу жінок, продовжує Затравкін, допоможе усвідомлення, що не всі з них висувають занадто високі вимоги до чоловіків.

Він каже, що боятися жінок і вважати їх міфічними істотами не треба. Усяка жінка, переконаний росіянин, хоче отримати «дбайливого і люблячого чоловіка», тому у таких стосунках недоліки зовнішності стають другорядними.

«Усе інше – справа практики. Навички зваблення приходять з досвідом. Довгі роки тренувань, як у мене, дають про себе знати. Неважливо який я – худий чи з зайвою вагою – чомусь мене люблять», – заявив Затравкін.

Раніше Лука Затравкін застряг у дитячому басейні та зламав його. Через що адміністрація турецького готелю затримала чоловіка до того часу, поки росіянин не сплатить кошти за заподіяну шкоду.

Інші новини Росії, які можуть вас зацікавити