Байден приїхав до Києва 20 лютого 2023 / фото president.gov.ua

На тлі візиту американського президента Джо Байдена до Києва у росіян сталася справжня істерика. Так, в ефірі росТБ головна путінська пропагандистка Ольга Скабєєва навіть міркує про те, що главі США "дали гарантії безпеки" на час приїзду в Україну.

"Можна було, звичайно, угрохати Байдена, але це було вже зовсім, напевно", - сказав генерал-лейтенант РФ у відставці Євген Бужинський.

У відповідь Скабєєва скипіла і почала кричати про те, що "погрожувати Путіну - нормально", "підірвати Північний потік теж годиться", а ось "угрохати Байдена - це "зовсім".

Гості студії після цього почали цинічно міркувати на тему того, а хто в разі смерті президента США прийде до влади. Також Бужинський додав, що "гарантії безпеки Байдену були дані з боку РФ".

Візит Джо Байдена до Києва

20 лютого президент США Джо Байден прибув до Києва. Зазначимо, що його візит ніде не анонсували з метою безпеки. Американський лідер був помічений на Михайлівській площі в столиці під час повітряної тривоги.

Байден у день візиту до Києва заявив про новий пакет військової допомоги для України на суму в 500 мільйонів доларів.

Разом з президентом США до Києва приїхав радник Байдена з нацбезпеки Джейк Салліван. 

Зеленський після переговорів з Байденом сказав, що результат візиту американського лідера до Києва стане відчутним на полі бою у боротьбі з російським агресором.

Вас також можуть зацікавити новини: