На авіабазі в Криму до стенду прибили гаджети солдатів / фото InformNapalm

На авіабазі в Криму російські окупанти створили стенд, до якого прибили гаджети солдатів. Смартфони і ноутбуки нібито допомагають ЗСУ наводитися на цілі. Рашистам порадили користуватися кнопковими телефонами, але не врахували одну деталь.

Фотографії стенду опублікували дослідники порталу InformNapalm в Telegram-каналі.

"Аплікацію" створили з 41 смартфона і двох ноутбуків. Частина телефонів отримали пошкодження ще до появи на стенді. Всі гаджети просто прибили цвяхами, продірявивши екран.

Відео дня

Найцікавіше, що поруч зі смартфонами і ноутбуками висить плакат в радянському стилі. На ньому російський солдат відмовляється від сенсорного телефону, а зверху написано: "Ні! Тільки кнопковий". Однак на стенді присутній і такий гаджет. Мабуть, творці "аплікації" не особливо замислювалися, що вони прибивають цвяхами до дошки.

"Аплікація" з гаджетів / фото InformNapalm

Як повідомляв УНІАН, 9 серпня в Криму прогриміла серія вибухів на військовій авіабазі "Саки" в Новофедорівці. У Міністерстві оборони України тоді нагадали росіянам про правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях.

16 серпня в Криму знову сталися вибухи. Представники російського Міністерства оборони тоді сказали, що біля Джанкоя сталася диверсія. А за даними журналістів The New York Times, які послалися на українське джерело, це результат роботи елітного підрозділу ЗСУ.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: