Весь прогресивний Русский мір з глибокою тривогою очікує приїзду колишньої Кримської прокураторки Наталії Поклонської послицею в Кабо-Верде, де її повинна вбити і викрасти міжнародна фашистська мафія київської хунти. Ниточка тягнеться за океан, але і православні витязі, на щастя, не лаптем шиті!

Київська влада вже розробила криваву спецоперацію з викрадення Няші і вивезення її в дипломатичному багажі на територію України, де її згвалтує і вб'є Дмитро Гордон

З тих пір, як Наталії було велено кукувати на пустельному острові без води і дерев навіки віків амінь, її ніяк не можуть виштовхати з депутатської квартири. З чуток, не пролазить портрет Миколи Другого, з яким Наталя спочатку збиралася їхати послом до Ватикану, щоб показати місцевим істинного бога, та якось не склалося. Російська преса втішає Наталію, що Ватикан нікуди від неї не дінеться, просто спочатку треба пройти курси виживання; українське МЗС, у свою чергу, шле у Кабо-Верде обурливі листи про те, що до них з Росії приїжджає відома злодійка-клофелінщиця, але все це ще півбіди...

Відео дня

Як з'ясував телеканал "Царьград", київська влада вже розробила криваву спецоперацію з викрадення Няші і вивезення її в дипломатичному багажі на територію України, де її згвалтує і вб'є Дмитро Гордон.

Після екзекуції Поклонську відбуцають в аеропорт і вивезуть в Україну дипломатичним спецбортом, де її чекатиме ще більш витончена розправа

План зловмисників заснований на тому, що Наталію відразу по прибуттю в Кабо-Верде треба оглушити страшним ударом в око, зв'язати, засунути в мішок, підвісити той мішок на балку і бити ломом до того, як Поклонська встигне дістатися до місцевого вождя з вірчими грамотами - в цей проміжок часу на неї ще не буде поширюватися захист Віденської конвенції про права дипломатів. Гордон буде очорнювати імідж жертви, пояснюючи рідкісним перехожим, що зловили молоду людожерку; перехожі, за задумом, будуть сміятися і відповідати: "Будеш смажити шашлик з цей людоїдка, не забудь запросити". Це будуть, зрозуміло, не прості перехожі, а переодягнені члени особливо небезпечної київської спецгрупи, яка відзначилася в ході викрадення з Молдови судді Чауса. Саме на них покладається основна каральна роль в цій історії. Після екзекуції Поклонську відбуцають в аеропорт і вивезуть в Україну дипломатичним спецбортом, де її чекатиме ще більш витончена розправа.

Всі знають, де Кощій зберігав своє яйце, - в заду у качки. Якщо щільненько засунути туди Наталію Поклонську, ніхто ні про що не здогадається!

Російська громадськість вкрай обурена прийдешнім терактом нацистської хунти, що готується за прямою вказівкою НАТО, яку особисто привіз і подарував Зеленському минулого тижня міністр оборони США Ллойд Остін, Поклонську рятують усім світом, але що може зробити навіть найкраща в світі охорона проти переважаючих сил заокеанської військщини? Зрештою, звідки впевненість в тому, що Гордон, непомітно затесавшись в натовп зустрічаючих, не пирне Наталію в живіт своїм холодним ножем?

На щастя, творче мислення, засноване на багатих православних традиціях російського народу, завжди рятує російських людей навіть в, здавалося б, абсолютно безвихідних ситуаціях. "Теракт ніхто не відміняв. Згадайте вбивство посла Карлова в Туреччині. Тому треба охороняти Поклонську, як Кощій яйце!" - підказав спецслужбам дотепний і надійний метод російський журналіст Аббас Джума. Всі знають, де Кощій зберігав своє яйце, - в заду у качки. Якщо щільненько засунути туди Наталію Поклонську, ніхто ні про що не здогадається!

Сказано - зроблено. Залишилося тільки змайструвати качку відповідних розмірів, а це займає деякий час. На думку ряду аналітиків, саме цією обставиною і пояснюється настільки тривала затримка у відправці Наталії за місцем проходження подальшої служби. Зате безпеку буде забезпечено на всі сто відсотків, і надалі нового посла РФ в Кабо-Верде чекатиме по-справжньому комфортне і дуже цікаве життя! Ось як живописують принади місця нової роботи Поклонської російські ЗМІ: "Зелені на цих островах майже немає, велика частина їх території являє собою безлюдну кам'янисту пустелю. Рослинний світ представлений в основному жорстким чагарником. Джерел прісної води на островах майже немає, тому місцеві отримують її, збираючи і відстоюючи воду після дощів. З їжею теж не все благополучно. Зате чого в Кабо-Верде достатньо, так це наркотиків. Словом, на новому терені екс-прокурора Криму чекає багато цікавих відкриттів!". Швидше за все, найцікавіше з них буде полягати в усвідомленні того факту, що суд в Україні, здається, міг би стати для Наталії ще й не найгіршим варіантом.

Василь Рибніков