Політолог спрогнозував тривалість розвалу внутрішньої системи Росії / фото flickr.com/bwjones

У РФ внутрішня система буде розвалюватися ще кілька років.

Водночас для української держави ключовим є уникнення надмірної уваги до фіксації лише воєнних результатів, розповів російський політолог Станіслав Бєлковський, який виїхав з батьківщини, в інтерв'ю журналісту та засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

"Я думаю, що внутрішня система в Російській Федерації розвалюватиметься ще років зо три… Україна зараз має унікальний шанс стати східноєвропейським полігоном глобальних трендів. Глобальні тренди нам усім зрозумілі - від штучного інтелекту до канабісу та його легалізації і щедрого засівання ним українських земель", - зазначив експерт.

Відео дня

Майбутнє Росії - прогнози, які варто знати

Радник Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк прогнозував, що в РФ безсумнівно будуть змови, оскільки російські еліти стали заручниками абсолютно необдуманої стратегії диктатора Володимира Путіна.

Колишній депутат російської Держдуми, російський опозиціонер і соціолог та Ігор Яковенко говорив, що Росія почне розвалюватися, як картковий будиночок, коли зникне імперська, утримуюча силою держава.

Вас також можуть зацікавити новини: