Володимира Путіна під час поїздок на авто захищає ЗРК "Панцир" / скріншот

Російський президент Володимир Путін їздить кортежем, який супроводжує зенітно-ракетний комплекс "Панцир" (використовується як засіб протиповітряної оборони).

У місті ЗРК оберігає машину, в якій сидить президент РФ, від можливої атаки дронами, про це російський політолог Станіслав Бєлковський розповів в інтерв'ю головреду видання "Гордон" Олесі Бацман.

"Він (лідер росіян - Ред.) же вже їздить у кортежі з комплексом ППО "Панцир", щоб збивати дрони, які підлітають... потенційно…", - поділився експерт.

Відео дня

Бєлковський зазначив, що у складі кортежу Путіна є два авто Aurus (машини, спеціально розроблені для публічних поїздок керівництва Росії - Ред.).

"…уже в кортежі є "Панцир". Два Aurus... він же їде двома машинами, щоб не було відомо, у якій із них він сидить. Але це поширена практика для лідерів держав… Він от їздить "двома танками", кортеж містом, і …"Панцир", - додав політолог.

Ситуація в РФ під час війни з Україною - це варто знати

Російські загарбники все частіше почали жалітися на атаку безпілотниками. Зокрема, 22 березня псевдовлада захопленого Криму стверджувала, що рано вранці флот було атакувано надводними дронами.

ЗМІ повідомляли, що у Москві на дахах будівель біля Кремля встановили ЗРК "Панцир". Також журналісти-розслідувачі повідомили, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Володимир Путін почав все частіше користуватися бронепоїздом

Вас також можуть зацікавити новини: