Окупант у розмові поскаржився на ставлення до солдатів у армії РФ / фото ua.depositphotos.com

Головне управління розвідки перехопило розмову російського окупанта із матірʼю, в якій загарбник поскаржився на погане ставлення до мобілізованих. Він розповів, що до них ставляться гірше ніж до "зеків", і якщо увʼязнені через 6 місяців поїдуть, то він залишиться на фронті.

В опублікованому розвідкою перехопленні загарбник заявив, що чекає на виступ Путіна щодо мобілізованих. "До нас привезли "зеків". У Збройні сили почали "зеків" набирати. Рота "зеків" стоїть за нами на другій лінії оборони, ми стоїмо на передовій. І "зеки" стоять певний термін – півроку. Нормально взагалі? Я просто потрапив у рабство, тобто як у царській Росії. У нас термінів немає. Навіть до "зеків" краще ставлення, розумієш, ніж до нас? Мам, я тобі серйозно кажу, просто засмучувати тебе не хочу. Я не розповідаю тобі нічого", – наголосив він.

На питання матері про те, з чим це повʼязано, окупант заявив, що "ми просто в такій країні живемо, більше дивися телевізор".

"Основні сили Путін залишив у Москві, тому що зараз ця вся х***я може закінчитися громадянською війною. Це моя особиста думка, тому що це жесть. Тому що якщо я доживу до виборів Путіна, я на них піду. От ніколи не ходив, а піду з принципу. Проголосую проти цієї с*ки", – додав російський військовий. 

Перехоплення розмов окупантів: що кажуть загарбники

Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ГУР та СБУ публікують перехоплення розмов окупантів із родичами чи друзями. На них часто можна почути про проблеми в армії ворога чи про воєнні злочини росіян в Україні.

Наприклад, у червні було опубліковане аудіо, в якому російські солдати скаржаться на масові невиплати зарплат. У розмові з другом один з окупантів бідкався, що його загубили у списках та вже заборгували понад півмільйона рублів.

Вас також можуть зацікавити новини: