'Перероблюють ракети': Сальдо видав, що Україна збирається бомбити Польщу (відео)

Херсонський гауляйтер Володимир Сальдо видав, що Україна хоче бомбити Польщу.

За божевільними версіями зрадника, українці нібито готуються до ударів по базах у Польщі. Разом з тим, він не уточнив, про які саме об'єкти йдеться. 

"Я знаю, що режим Зеленського готує удар по базах у Польщі. Зараз вони перероблюють далекобійні ракети, які НАТОвці дали, спеціально наносять російське маркування, щоб вдарити по Польщі та звинуватити Росію", - заявив колаборант.

Російські погрози щодо Польщі

Попри байки окупантів, Росія сама найчастіше публічно погрожує Польщі.  Весною опальний Дмитро Медведєв закликав у Twitter "винищувати" поляків, "як щурів". Поляки відразу відповіли Медведєву, щоб той не зловживав спиртними напоями, натякнувши при цьому на обмежений інтелект російського політика.

З початку повномасштабної війни роспропаганда заявляла, що Варшава нібито готується напасти на Україну, щоб окупувати частину її територій. 21 червня Путін на Радбезі РФ заявив, що Польща нібито хоче втрутитися у війну, ввести на територію України своїх солдатів і захопити її.

Крім того, він назвав західні території Польщі "подарунком Сталіна полякам". За словами Путіна,"саме завдяки Радянському Союзу, завдяки позиції Сталіна Польща отримала значні землі на заході, землі Німеччини".

Вас також можуть зацікавити новини: