У мережі з'явилося перше відео з Прилєпіним після замаху / скріншот

Колишній депутат Держдуми РФ, пропагандист і пособник бойовиків "ЛДНР" Захар Прилєпін нібито "почувається добре" після замаху.

Перше відео з ним у лікарняній палаті записав та опублікував у Telegram російський губернатор Нижегородської області Гліб Нікітін.

"Всім привіт від Захара! Тільки що від нього, відчуває себе добре! За словами медиків, процес одужання йде штатно, все необхідне для лікування є", - вказав він у підписі до відео.

Раніше сам Прилєпін з'явився у мережі після замаху, заявивши, що він сам був за кермом машини, яка підірвалася, і що відразу після вибуху він спочатку втратив свідомість, потім прокинувся, і став повзти до вибитого лобового скла.

Замах на Прилєпіна - перше відео

Замах на Прилєпіна - що повідомлялося

Нагадаємо, 6 травня біля російського міста Нижній Новгород підірвалося авто Audi Q7, в якому перебував Захар Прилєпін. Повідомлялося, що попагандист отримав важкі травми.

Відповідальність за замах на Прилєпіна в РФ взяв на себе партизанський рух українців і кримських татар "АТЕШ", а в Офісі президента України натякнули, що підрив іномарки могли влаштувати спецслужби РФ.

При цьому російська влада замах "повісила" на українця, який нібито "зізнався в роботі на українські спецслужби".