Російські пропагандисти зганьбилися 'вкидом' про Польщу (відео)

Російські пропагандисти вражають новими безглуздими фейками. Цього разу вони заявили, що Польща жене військову техніку в Україну, або стягує до кордонів з Білоруссі, але їх видав один нюанс.

На фрагменті пропагандистської програми, опублікованому каналом NEXTA Live, ведуча стверджує, що Польща знову брязкає зброєю і готується відправити колони військової техніки до України чи кордону з Білоруссю.

Втім, фейк роспропаганди видав один нюанс - для сюжету використовували кадри із параду військової техніки на День незалежності Латвії. Пропагандистів не збентежили навіть латвійські прапори.

Фейки російської пропаганди

Російські пропагандисти активно зомбують населення, створюючи міф про те, що Росія воює не тільки з Україною, але з НАТО. Нещодавно пропагандисти залучили до зомбування свого населення "важку артилерію": екстрасенсів, тарологів та конспірологів. "Експерти" у прямому ефірі федерального каналу переконували росіян, що їхня країна стане "оазисом світла", а України не буде, а Захід "розпадеться".

Згодом росіяни закликали поставити Польщу на перше місце в черзі на "денацифікацію" після України.

Цьому підігрував і білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Зокрема, він заявив, що російський президент Володимир Путін не готує завдавати ядерний удар по Україні, водночас у "провокаціях" застосувати ядерну зброю звинуватив Польщу.

Вас також можуть зацікавити новини: