Винуватцем інциденту виявився 51-річний лікар / скріншот з відео

У Санкт-Петербурзі заступник головного лікаря міської лікарні №26 погрожував пістолетом жінці з дитиною.

Про це повідомляє телеканал «78».

На кадрах видно, як лікар ховає пістолет в джинсах, в цей час з ним розмовляють очевидці. У якийсь момент чоловік починає нервувати, погрожувати і вимагати прибрати камеру, а потім каже, що у нього в руках «не пукалка, від неї люди вмирають».

Конфлікт з 51-річним лікарем стався в неділю, 4 жовтня, в супермаркеті на Вокзальній вулиці в Зеленогорську. За попередніми даними, жінка зробила чоловікові зауваження за занадто гучну розмову по телефону, після чого той нібито вдарив її кулаком по голові. Потім чоловік поїхав на своєму автомобілі Range Rover.

Після інциденту винуватець події сам приїхав у відділення поліції і дав свідчення, у нього вилучили травматичний пістолет, порушено кримінальну справу за статтею 213 КК («хуліганство»).

За його словами, росіянка була з 11-річним сином і чоловіком, і подружжя хотіли «здерти з нього гроші», тому що він був на дорогій машині. Він пояснив, що дістав пістолет, щоб противник зупинився, і попередив, що стрілятиме, якщо той зробить ще крок, але не зробив постріл, «нікого не ображав і не бив».

У підсумку лікаря затримали, але він послався на несподіване погіршення здоров'я і був госпіталізований в Єлизаветинську лікарню.

За даними "Фонтанки", жінці діагностували струс, черепно-мозкову травму та забій м'яких тканин голови.

Але винуватець інциденту припустив, що травми жінці завдав її ж чоловік, тому він має намір написати зустрічну заяву в поліцію.

Читайте такожРосіянин носив у рюкзаку відрізані жіночі руки

Вас також можуть зацікавити новини: