У Хабаровську почали шити "камуфляж" для немовлят / скріншот

У Російській Федерації створили "камуфляжний" конвеєр для немовлят на території Хабаровська. Раніше РФ здивувала запливом місцевих школярів з автоматами

Відповідну ідею придумала місцева "матуся" Олена Дмитрієва, зять якої зараз воює на території України. Її донька сильно засмутилася, коли при виписці з пологового будинку не змогла обернути свого новонародженого сина в камуфляжну ковдру. Відсутність пропозицій на ринку надихнула сімейство почати своє "виробництво", йдеться в сюжеті на россТБ. 

"За два місяці я оббігала всі магазини, на мене дивилися як на неадекватну людину, тобто, ну таке неможливо..",- поскаржилася Дмитрієва. 

Тепер "глава" сімейного бізнесу штопає ковдри для всіх немовлят, чиї батьки перебувають на українському фронті. До товару росіянка зазвичай додає "комплімент-записку" з повідомленням: "Тато, я з тобою".

Дивні витівки чиновників РФ - останні випадки

Нагадаємо, що громадяни Російської Федерації регулярно веселять українців, своїми витівками й абсурдними заяви на телебаченні. "Дурдом" твориться не тільки у суспільному житті звичайних громадян, приклад "божевілля" їм часто показує верхівка Кремля. 

Наприклад, нещодавно омбудсмен РФ Марія Львова-Бєлова в рамках своєї пропаганди звинуватила українську дитину в тому, що вона хотіла з'їсти м*скальонка

Також нещодавно черговою публікацією відзначився заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв. Там він згадав про свою улюблену тему "Апокаліпсису" в роздумах про Україну. 

Вас також можуть зацікавити новини: