Львова-Бєлова розповіла про русофобство викраденої української дитини / фото instagram.com/marialvovabelova

Дитячий омбудсмен РФ Марія Львова-Бєлова публічно видала нісенітницю про викрадену українську дитину, яку вона незаконно утримує у своїй сім'ї.

Як повідомляє видання Daily Storm, Львова-Бєлова несподівано розповіла про русофобські нахили української дитини, яку вона вважає "прийомною".

"Прийомний син (викрадений хлопчик з Маріуполя - УНІАН) бігає за молодшими зі словами: "З'їм м*скальонка!". Але я розумію, що це пов'язано не з ним, а з тією пропагандою антиросійською", - заявила Львова-Бєлова.

Викрадення українських дітей

Російські окупанти масово депортовують маленьких українців, зокрема і дітей, у яких є батьки. Аналітики американського Інституту вивчення війни повідомляють, що викрадених в Україні дітей віддають на усиновлення в російські сім'ї. Крім того, російська дитяча омбудсменка Марія Львова-Бєлова усиновила хлопчика, вивезеного з Маріуполя. 

У зв'язку з примусовою депортацією дітей України Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт Львови-Бєлової і президента РФ Володимира Путіна.

У свою чергу уповноважена президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар'я Герасимчук заявила, що відомо про викрадення росіянами майже 14 тисяч дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: