Вагнерівцю, який воював в Україні, пробачили побиття колишньої дружини / фото t.me/orchestra_w

У РФ від кримінальної відповідальності звільнено учасника ПВК "Вагнер", який, повернувшись додому після війни в Україні, садистки побив колишню дружину.

Як повідомляє "Астра", Мировий суд Курчатовського району Челябінська звільнив від кримінальної відповідальності ексбійця ПВК "Вагнер", який жорстоко побив на очах дочки колишню дружину Тетяну.

Зазначається, що у постраждалої троє дітей. За її словами, колишній чоловік Костянтин напав на неї в жовтні 2022 року - увірвався у квартиру, щойно вона відчинила вхідні двері. Одразу ж, у коридорі оселі кілька разів ударив її в живіт. Жінка навіть не пам'ятає, як опинилася в кімнаті, де чоловік бив її кулаками в обличчя.

Відео дня

"Я обличчя закрила долоньками і просила: "Досить, досить". Тому що біль пекельний був. Я там як м'ячик літала! Потім він схопив мене за волосся, і я побачила пістолет. А я знала, що в нього він є, він про нього не раз говорив, можливо, пневматичний або ще якийсь, я не знаю. Він мені ним зуб сколов: "Завалю зараз тебе". Після цього удару, мабуть, я втратила свідомість. А він, мабуть, мене ще штовхав, тому що тіло потім у мене було все чорне, в синцях", - розповіла Тетяна журналістам.

У важкому стані жінку госпіталізували, медики констатували роздроблення лицьової частини черепа. Через тяжкість травми лікарі вже не могли зібрати кістки обличчя, і довелося провести операцію - ставити спеціальну пластину.

"Хірург до мене прийшла наступного дня і сказала, що кістки в мене не просто зламані, а роздроблені", - згадує жінка.

Як зазначається в публікації, після цього вона домоглася порушення кримінальної справи проти екс-чоловіка за обвинуваченням в умисному заподіянні середньої тяжкості шкоди здоров'ю (частина 1 статті 112 КК). Однак суд за клопотанням дізнавача призначив "герою" штраф у розмірі п'яти тисяч рублів, звільнивши від кримінальної відповідальності.

Постраждала припускає, що суддя міг винести рішення на користь її колишнього чоловіка через документи про співпрацю з ПВК Вагнера, які той продемонстрував у суді. Зокрема, чоловік приніс до суду медаль "За взяття Бахмута", зараз він - на волі

"Загладив свою провину шляхом переказу грошових коштів потерпілій - 5000 рублів", - йдеться в постанові суду.

Убивці в Росії стають героями

Нагадаємо, у російській школі патріотичний урок "Герой нашого часу" провів вагнерівець, який по-звірячому вбив співмешканця тещі. Вбивця, якого помилував президент РФ Володимир Путін, виступив у школі-інтернаті в Ульяновську. Відомо, що Каражаєв Алаберди у 2016 році був засуджений за вбивство співмешканця своєї тещі, на похорон якої і приїхав. Під час поминального обіду, будучи п'яним, він завдав жертві щонайменше 16 ударів по голові сковорідкою і кочергою.

Вас також можуть зацікавити новини: