В РФ хлопець побив студенток через короткі стрижки та яскравий колір волосся / фото ілюстративне ua.depositphotos.com

У Російській Федерації хлопець побив двох студенток через короткі стрижки та яскравий колір волосся. Обох дівчат госпіталізували зі струсом мозку. Інцидент стався в їдальні в Красноярському краї, повідомляє Baza.

За словами однієї з постраждалих, вона сиділа у їдальні поряд із коледжем культури та мистецтва разом із подругою. Їхню розмову порушив незнайомий хлопець, який грубо запитав про блакитне волосся дівчини. У відповідь вони запитали: "яка справа вам?" Хлопці розлютилися і запропонували вийти на вулицю.

"Дівчатка, звичайно, відмовилися і попросили персонал їдальні вивести хуліганів. Після цього один із хлопців ударив дівчину по обличчю. Подруга намагалася заступитись, але теж отримала по голові. Обох постраждалих відвезли до лікарні. В однієї перелом гайморової пазухи та скроневої кістки, в обох діагностовано струс мозку", - пише ЗМІ.

За словами мами однієї з постраждалих, нападником міг бути 16-річний підліток та його повнолітній друг, адже після бійки старший приїжджав до дівчаток до лікарні, щоб "поговорити".

"За словами жінки, він погрожував силою їй та чоловікові, його зупинила охорона. Поліція проводить перевірку, нападників на студенток все ще не затримали", - йдеться у статті.

Боротьба з рухом ЛГБТ у Росії - останні новини

Днями в РФ заарештували арт-директора та адміністратора гей-бару. Обвинувачені, будучи "особами з нетрадиційною сексуальною орієнтацією", спільно з іншими особами, які також підтримують погляди та діяльність ЛГБТ, забезпечували функціонування закладу.

Молодим людям, згідно з російськими законами, загрожує 10 років в'язниці.

В листопаді 2023 року у Росії заборонили ЛГБТ, визнавши рух "екстремістським". Відповідне рішення ухвалив Верховний суд РФ. Тепер діяльність міжнародного співтовариства заборонена на території країни-агресора.

Минулого місяця в Росії суд заарештував дівчину за носіння райдужних сережок. Супутником "зловмисниці" був хлопець, на одязі якого був синьо-жовтий значок.

Раніше УНІАН повідомляв, що російські психіатри вважають за необхідне "лікувати" трансгендерних людей через їх "примирення з вродженою статтю". Серед запропонованих підходів - когнітивно-поведінкова терапія та терапія прийняття та відповідальності.

Вас також можуть зацікавити новини: