ЗСУ ліквідували російського "мачо" / OSINT Georgia

Пабліки Кургана (РФ) повідомили про те, що в Україні ліквідували 40-річного добровольця Тимура Черепанова.

Як повідомляє OSINT-експерт Іраклі Комахідзе, окупанта "мінуснули" ще 20 жовтня минулого року у місті Соледар Донецької області. У росіянина залишилася вдова та двоє дітей.

У соцмережах окупант підписувався псевдонімом "Макс Фрай". Це літературний псевдонім, який поєднує двох авторів – одеситів Світлану Мартинчик та Ігоря Степіна. Також "Макс Фрай" - головна дійова особа та оповідач у їх творах.

Відео дня

Черепанов полюбляв демонструвати у соцмережах свою пристрасть до алкоголю, а також "лакшері"-життя. На одному з фото він пафосно позує "у білих соболях". Експерт пожартував щодо цього.

Черепанов у "білих соболях" / OSINT Georgia

"Еволюція по-руZьки - "мачо-алкоголік-жмур"... Знайдені сторінки Черепанова малоінформативні, але фото, завантажені ним у різні роки, наочно відображають життєвий шлях росіянина - від "мачо в білих соболях" до пропитого алкоголіка, з фіналом безглуздої смерті на чужій землі в статусі окупанта", - зазначив експерт.

В Соледарі ліквідували російського 'мачо-алкоголіка' (фото)
Ліквідований окупант/ OSINT Georgia

Втрати РФ в Україні: актуальні дані

Соледар, де ліквідували Черепанова, став епіцентром найжорстокіших боїв. Стало відомо, що українські бійці відправили до пекла понад 100 росіян під Соледаром

Загальні втрати РФ з 24 лютого орієнтовно склали вже майже 114 тис. осіб. Минулої доби українські військові ліквідували ще понад 400 російських окупантів. Аналітики ISW також повідомили, що РФ не змогла захопити Соледар і зазнає поразок під Кремінною. 

Вас також можуть зацікавити новини: