За даними волонтерів, спочатку хазяйка тримала 8 собак для розведення, проте потім вони почали розмножуватися безконтрольно / фото ua.depositphotos.com

Жителька російського міста Тольятті розплодила у своїй квартирі понад сотню собак.

Замучених тварин виявили місцеві волонтери та розповіли про це на сторінці "Пес Мартін та інші собаки в біді" на Facebook.

"Сьогодні волонтери нашого міста прийшли в тихий жах від побаченого. Ми з такою кількістю собак зіткнулися вперше. Розведенка наплодила близько 120 або навіть більше собак. Їх просто не злічити. Всі маленькі, розміром з кішку. Є й дорослі, і підлітки, і цуценята. Зараз взагалі не зрозуміти, хто є хто. Так усі виснажені", - йдеться в дописі.

За даними волонтерів, спочатку хазяйка тримала 8 собак для розведення: болонок, довгошерстих такс і пуделів. Однак потім вони почали безконтрольно розмножуватися.

"Мабуть, заробляла на продажу цуценят. Однак далі щось пішло не за сценарієм, і зараз їх там за 100. Всі між собою, відповідно, спаровувалися. Тому тепер там уся порода перемішана. Собаки залякані, є дикуші. Голодні, виснажені. Харчуються своїми екскрементами. Якщо собака народила, і ця "хазяйка" вчасно не сховала, то їли й цуценят. Кілька трупів цуценят з виїденими животами лежать у неї на балконі", - розповіли волонтери.

Читайте такожПідлітки петардою підірвали голову собаціЇм вдалося забрати в жінки поки що лише 17 тварин, хоча та намагалася перешкодити й говорила, що всі собаки її серцю дорогі.

Тепер небайдужих людей просять терміново допомогти забрати всіх інших.

Раніше УНІАН писав, як росіянка в покарання скинула собаку з п'ятого поверху.

А в Москві ліфт ледь не вбив собаку, коли жінка поїхала, а пса на повідку забула зовні.

Вас також можуть зацікавити новини: