Вітчим ґвалтував пасинка / фото ua.depositphotos.com

У Росії 30-річний житель Петербурга дев'ять років розтлював пасинка та платив йому за мовчання.

Про це пише Telegram- канал Shot.

Зазначається, що росіянин познайомився з жінкою у 2012 році, у якої було двоє синів – шести та семи років.

Відео дня

"Новий коханий потай від своєї дами почав насильно примушувати до сексу з ним молодшу дитину. А щоб той нікому про це не розповідав, давав хлопчикові гроші. Злочини вітчим скоював приблизно три рази на місяць", – йдеться у повідомленні.

Хлопчик за отримані від вітчима гроші пригощав друзів, водив їх на каруселі. Одного разу на питання, звідки у нього стільки грошей, школяр відповів правду, але йому ніхто не повірив. Однокласники вирішили, що це безглуздий жарт.

Читайте такожРосіянка дізналася про своє зґвалтування з порно-ролика у мережіТак тривало дев'ять років. У серпні 2021 року 14-річний підліток вперше жорстко відмовив вітчиму, пригрозивши про все розповісти кому-небудь, і збоченець від нього відстав.

"Ця жахлива історія так і залишилася б для всіх таємницею. Однак нещодавно однокласники жертви в розмові з класним керівником згадали, що шість років тому хлопчик розповідав їм шокуючі подробиці своїх взаємин з вітчимом. Педагог передав інформацію матері жертви, та написала заяву в поліцію", - йдеться в повідомленні.

На цей час злочинець затриманий, порушено кримінальну справу за насильницькі дії сексуального характеру. Після цього з'ясувалося, що старший син також не уникнув "уваги" вітчима.

Раніше повідомлялося, що житель Київської області отримав за зґвалтування 8-річної дівчинки 15 років в'язниці.

Вас також можуть зацікавити новини