Медведєв заявив, що РФ перестане існувати, якщо відмовиться від війни в Україні / фото УНІАН

Програш Російської Федерації у війні проти України призведе до її краху, бо її просто розірвуть. У Москві заявили, що війна закінчиться, "якщо США перестануть постачати зброю Київському режиму".

"Якщо Росія зупинить СВО (так росіяни називають війну проти України - УНІАН), не домігшись перемоги, - Росії не буде, її порвуть на частини", - заявив заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв у своєму Telegram-каналі.

При цьому він відзначив, що війна в Україні закінчиться, "якщо США перестануть постачати зброю Київському режиму".

Відео дня

Крім того, він пройшовся по президенту США Джо Байдену, назвавши заяву американського лідера про небажання нападати на Росію "нечесною та безглуздою". Також Медведєв знову опустився до образ, заявивши, що у Байдена "старечий маразм" і назвав його "дивним дідом, що віщає з розгубленим виглядом з Польщі", а також назвав США "ворожою державою, яка виливає ненависть" до Росії.

Заяви Медведєва - що відомо

Заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв неодноразово тиражував наративи кремлівської пропаганди і погрожував ядерним Апокаліпсисом. Він пригрозив ядерною зброєю в разі удару по окупованому Криму.

А після візиту до Києва президента США Джо Байдена у Медведєва і зовсім трапилася істерика. Він заявив, що Байден нібито "клявся у вірності київським неонацистам", а також обіцяв зброю, від поставок якої "заробляють натовські ВПК".

Вас також можуть зацікавити новини: