Росіянин розчленував тіло вбитої ним жінки ножівкою / фото 29.ru

Жителю Архангельської області В'ячеславу Самойлову в 2022 році винесли вирок за вбивство своєї співмешканки у вигляді 9 років і семи місяців колонії суворого режиму. Однак тепер його звільнили від покарання і помилували після участі у війні в Україні.

Про це пише 29.ru. Вбивство сталося навесні 2021 року під час конфлікту між Самойловим і 33-річною Ольгою Шляміною.

Росіянин вдарив жінку, через що вона впала на підлогу, вдарилася потилицею і померла. Потім він розчленував тіло вбитої ножівкою, знищив голову і кисті, а інші частини сховав.

Відео дня

"Виявивши, що вона не подає ознак життя, вирішив приховати сліди злочину. Розчленував тіло, сховав у різних місцях, а потім позбувся ножівки по металу. Провину він тоді визнав частково - підтвердив, що вдарив Ольгу, і допускав, що міг її вбити", - пише видання.

Крім того, Самойлов спалив всі речі Шляміної. Він визнав свою провину частково і пояснив, що не хотів вбивати жінку, яка нібито сама на нього накинулася через ревнощі.

Як розповіла мати Самойлова 29.ru, її син вийшов з колонії і відправився на війну (вбивця поїхав вбивати, але вже українців, - УНІАН), де пробув близько трьох місяців, отримав поранення і повернувся додому. За її словами, він пішов би воювати в будь-якому випадку, як це раніше зробив його брат.

"Про те, що спокутувати провину, звичайно, знаю, що частка провини його є. І, як то кажуть, перед Богом він зараз чистий. Він звільнений, у нього помилування. Життя з білого аркуша", - сказала Самойлова.

Інші новини "русского міра"

Як повідомляв УНІАН, у Бурятії найманець ПВК "Вагнер" напав з гранатою на жінку. Раніше його судили за крадіжку, грабіж і умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило за собою смерть. А раніше в Москві ще один учасник війни проти України напав на сусідку, жорстоко побив її і підпалив ліжко.

Ще одна подія сталася в Карелії - там колишнього зека-"вагнерівця" Ігоря Софонова затримали за підозрою у вбивстві шістьох людей. Вбивці намагалися позбутися слідів злочинів і підпалили будинки, де вчинили свої звірства.

Вас також можуть зацікавити новини: