Шойгу придумав подвиг для трьох окупантів / скріншот

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу "відзначився" неймовірною розповіддю про "подвиг" трьох окупантів. За його версією, ці загарбники нібито збили 24 літаки за 5 днів. 

Шойгу нагородив окупантів-"героїв" орденами "За мужність". Для переконливості міністр оборони країни окупанта буквально на пальцях показав, що за 5 днів загарбники нібито мінуснули 24 літака.

OSINT-експерт Іраклі Комахідзе ідентифікував "героїв". Всі вони з Далекого Сходу РФ, служать на Тихоокеанському флоті в 155-й бригаді морської піхоти у Владивостоці на офіцерських посадах - Павло Федотов, Олександр Сотников та Іван Гринчак.

Окупанти, яких нагородили / t.me/OSINTGeorgia

Що передувало

Раніше міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу заявив, що країна-окупант має на озброєнні "суперпотужні" комплекси, які масово збивають українські літаки".

"У Збройних сил Росії з'явилися зенітні ракетні комплекси, які за 5 днів збили 24 українські літаки", - стверджував Шойгу.

Водночас, що це за таємничий зенітний комплекс і де він працює російський міністр уточнювати не став. Однак на цьому Шойгу не зупинився й продовжив свій "переможний спіч". За його словами, окупаційні війська начебто "успішно" відбивають атаки Збройних сил України. 

Вас також можуть зацікавити новини: