Підполковник Антон Безчетвертєв / фото Life Shot

Очевидиця вбивства 15-річної школярки Каті російським підполковником у Самарській області допомогла відновити хронологію інциденту.

Про це повідомляє Telegram-канал "112".

О 21:00 42-річний підполковник Антон Безчетвертєв збив на автомобілі 15-річну дівчинку, яка вийшла на пробіжку. Він нібито хотів допомогти постраждалій, але та почала кричати і відбиватися. Чоловік злякався, що хтось може почути, наніс їй кілька ножових поранень і зник.

Відео дня

О 22:00 місцева мешканка побачила, як невідомий притиснув дівчину до землі, а після поїхав на білому кросовері. Через півгодини поліція виявила труп убитої з безліччю ножових поранень в області шиї.

Читайте такожУ Пітері знайшли труп жінки, прив'язаний за шию проводом до автомобіля

Власником автомобіля виявився 68-річний пенсіонер. Але машину він три роки тому віддав зятю - підполковнику поліції. Після цього поліцейські відразу вирушили додому до підозрюваного.

Нагадаємо, у вбивстві дівчинки підозрюють підполковника поліції. Його затримали співробітники служби власної безпеки поліції та передали слідчим органам. Поліцейського звільнили за дискредитуючими обставинами, додали в МВС.