В Астрахані дівчину в басейні готелю рятували від насоса / flickr.com/petar_stojanovic

У російському місті Астрахань в п'ятизірковому готелі відвідувачку в басейні почав засмоктувати насос. Дівчина була не сама, вона попросила знайому збігати на ресепшн й попросити відключити насос, однак це зробили тільки через 20-30 хвилин після інциденту.

Постраждала сказала, що спочатку її намагався відтягнути від насоса тренер, проте не зміг це зробити. Відео, в якому дівчина розповіла про те, що трапилося, розмістив Telegram-канал LIFE SHOT.

За словами постраждалої, спочатку вона відчула, що її стало різко притягувати щось, і навіть не зрозуміла, що сталося.

Відео дня

"...я просто не можу ніяк відштовхнутися, мене стало засмоктувати все сильніше і сильніше. Я тільки встигла повернути голову, все, що я змогла, і крикнути: "Аня, мене засмоктує насос", – сказала дівчина.

Постраждала поділилася, що спочатку намагалася відштовхнутися, але насос спрацьовував все сильніше й сильніше. 

"Я сказала: "Аня біжи на ресепшн". У мене наростала істерика та паніка", – додала вона.

Читайте також"Тряслася дуже сильно": школярка, яку в РФ вдарив в обличчя охоронець ТРК, розкрила деталі скандалуДівчина зазначила, що почула з ресепшина мати, насос не було вимкнено, але на допомогу прийшов тренер. Тренер намагався відтягнути її від насоса, але не зміг.

"...Чоловік у джинсах, не знаю, хто він, сміявся і говорив: "Ти не помреш, чого ти плачеш"... Здавалося, що живіт вже розривається...", – поділилася постраждала.

Потім насос вимкнули, проте дівчина не звільнилася.

"Мабуть, спрацював вакуум, і двоє дорослих мужиків мене не могли відчепити звідти...", – поскаржилася вона.

Астрахань входить до переліку історичних міст РФ. Місто є адміністративним центром Астраханської області.

Нагадаємо, в січні минулого року в Росії у новосибірському аквапарку "Аквамір" сталася трагедія – 16-річний хлопець застряг у басейні, наковтався води, а потім помер у лікарні.