Медведєв назвав Байдена "стариганом", а Зеленську "дівчинкою" / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото president.gov.ua

Колишній президент Росії Дмитро Медведєв зреагував на відмову першої леді України та дружини Навального Юлії приїхати до Байдена, щоб узяти участь у президентському зверненні до Конгресу, порцією хамства.

Зокрема, він назвав Олену Зеленську "дівчинкою", лідера США - "стариганом", а запрошення Білого дому особливим культурним відпочинком. Викрив плани адміністрації Байдена скандальний політик у своєму Telegram.

"Запросив дівчаток, щоб розважитися: веселу вдову російського екстреміста і поки ще не вдову лідера київської ба**ерівської зграї. Типу для культурного відпочинку під час виступу перед нацією в рамках добре відрепетированого концерту", - вважає Медведєв.

Відео дня

Він резюмував, що підсумки вийшли "сумними" і натякнув, що між Навальною і Зеленською склалися погані стосунки, висміявши діяльність жінок-політиків. "Не хочуть навіть сідати поруч для відомої гігієнічної процедури", - заявив він.

Підсумував свій "культурний" монолог чинний заступник голови Радбезу РФ фразою про те, що в Байдена "відпочинок із тьолками зірвався".

Медведєв як "стендапер" політичного жанру в Росії

Зазначимо, що в Росії за Медведєвим давно закріпилася роль невдалого коміка політичного жанру. Попри те, що в минулому він очолював РФ як лідер, Медведєв відомий своєю некоректною риторикою і грубими заявами. Окрім лайки на адресу різних політиків, Медведєв часто погрожує всьому світу ядерною зброєю, знищенням та іншими "мирними" намірами, уособлюючи цим Росію.

Зеленська не поїхала до США - причина

5 березня видання The Washington Post написало, що Олена Зеленська як перша леді України відмовилася їхати до США для участі у зверненні Байдена до Конгресу (воно заплановане на четвер, 7 березня) через негаразди з Юлією Навальною. Стверджувалося, що жінок хотіли посадити поруч як один символ опору Путіну, і що в Україні цю ідею не оцінили.

В Офісі президента сьогодні прокоментували, що Зеленська відмовилася їхати до США через "накладення графіків" - у цей день у неї заплановано спілкування з дітьми-сиротами в Києві.

Вас також можуть зацікавити новини: