У Києві коту Жоржу, якому діти вирвали кігті, ніяк не знайдуть родину / фото facebook.com/Котобаза

В Києві діти вирвали кігті коту на прізвисько Жорж, його підкинули волонтерам в Голосіївському районі Києва півтора року тому. В столиці на території Голосіївського району на вулиці є хатинки для котів, які називають котобазами.

Тварина зникла на все літо, а потім повернулася, коли діти пішли на навчання й перестали ходити до тварин, розповіла ТСН.ua волонтер Наталія Петрущенкова.

За її словами, коту ніяк не можуть підібрати родину.

Відео дня

Читайте такожУ харківському метро врятували кошеня: стала відома доля тварини (відео)"Він уже стільки всього пережив. Жоржа підкинули ще півтора року тому. Тут же – поряд школа, діти проходять повз, і Жорж найбільше постраждав. Той рік був страшним, одне кошеня діти повісили, так вони забавлялися, а Жоржику витягли кігті. Лікувати на вулиці його було складно. Як тільки розпочались шкільні канікули, він просто зник. Його не було усе літо, я вже думала, що він... неживий…", – поділилася волонтер.

Жорж ходить лише на подушечках лап, йдеться на сторінці спільноти "Котобаза" в Facebook.

У спільноті зазначається, що кіт молодий, ласкавий і колись був домашнім.

У столиці коту Жоржу, якому діти вирвали кігті, ніяк не знайдуть родину / фото facebook.com/Котобаза

"… скільки б він не терся об ноги гостей, що приходять на Котобазу, забирають інших, але не його... Добряк, пухнастик, має щеплення, лоточок знає. Чого йому ще не вистачає, щоб потрапити до сім'ї?", – запитали у спільноті.

Нагадаємо, у серпні цього року в метро Києва з переноски волонтерів втекла кішечка, вона блукала підземкою вісім днів, а потім потрапила в котоловку. Пізніше тварину віддали волонтеру.

Вас також можуть зацікавити новини: