Сьогодні в Англії центральний матч сезону - "Манчестер Сіті" - "Ліверпуль" / mancity.com

Сьогодні в рамках 21-го туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" на домашній арені "Еттіхад" приймає "Ліверпуль". Обидві команди в Англії називають головними претендентами на чемпіонський титул.

На даний момент у турнірній таблиці клуби розділяють сім очок. Попереду "Ліверпуль", в активі якого 54 очки, при цьому підопічні Юргена Клоппа досі йдуть без поразок. Тоді як у команди Хосепа Гвардіоли тільки 47 пунктів.

Провідні англійські експерти і ЗМІ не бачать гравця збірної України Олександра Зінченка у стартовому складі "Ман Сіті". І це притому, що на лівому фланзі оборони "городян" - кадрові дірки. А саме - не зможуть зіграти конкуренти українця за місце в "основі" - травмований Менді і дискваліфікований Делф. На думку аналітиків, на лівому фланзі захисту господарів швидше за все з'явиться не Зінченко, а номінальний правий захисник Даніло.

Відео дня

Читайте такожНезважаючи на результативну помилку Зінченка, Ман Сіті перервав смугу невдач в АПЛ

«Данило буде більш надійним варіантом для лівого захисника, ніж Олександр Зінченко. Давайте не будемо забувати, що в глибині душі українець є атакуючим півзахисником», - вважає експерт Manchester Evening News Дан О'тул, чиї слова наводить Zbirna.com.

«Через травму Менді і дискваліфікацію Делфа в минулому матчі на лівому фланзі оборони грав Алекс Зінченко, - зазначає журналіст Тірон Маршалл. - Але він був не переконливим. Можна використовувати зліва Емеріка Лапорта, але ідеальним було б перевести з правого флангу Даніло, а на його місце повернути Кайла Уокера».

Центральний поєдинок не лише туру, але й, можливо, всього сезону АПЛ - "Ман Сіті" - "Ліверпуль" - почнеться о 22.00 за київським часом.