Було "тривожно" по всій Україні / фото ua.depositphotos.com

Оновлено 15:42. Речник Повітряних сил полковник Юрій Ігнат заявив, що сьогодні тричі оголошували повітряну тривогу через злет "кинджалоносця" з території РФ.

"Наразі тричі було зафіксовано зліт російського МіГ-31К з авіабази в Саваслейці Нижегородської області РФ. Долітають до напрямку Тамбова і вертаються назад", - сказав він у коментарі "УП".

Оновлено 14:34. Відбій тривог по областях.

Відео дня

Ранок вівторка, 7 березня, почався з повітряної тривоги для всіх областей України. Згодом, після 12:20, знову вся мапа країни "почервоніла". О 14:08 знову виють сирени по всій території. Про це свідчать дані alerts.in.ua.

Моніторингові пабліки повідомляють, що існує загроза застосування країною-агресором ракет "Кинджал" через злет МіГ-31К ВКС РФ. Тож будьте обережні, перебувайте в укритті.

Карта повітряних тривог станом на 14:15 7 березня

У ЗСУ назвали причину, з якої сьогодні тричі Україну накривала повітряна тривога

Загроза ракетних ударів по Україні 

1 березня Наталія Гуменюк повідомила, що загроза ракетного удару Росії по Україні залишається дуже високою. Вона не відкидала, що буде кілька хвиль атак. Також вона попереджала, що РФ може завдати точкових ракетних ударів по Україні

7 березня стало відомо, що Росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі. Загальний залп готових до атаки "Калібрів" нараховує 24 ракети.

Вас також можуть зацікавити новини: