Залужний чітко розуміє, що відбувається / фото facebook.com/CinCAFU

Журналіст Майкл Накі вважає, що коли головком ЗСУ Валерій Залужний в недавньому інтерв'ю розповів про проблеми та способи їх вирішення, коли без шапкозакидання і паніки чітко пояснює, що відбувається – це найкращий взагалі знак, який може бути.

Він вважає, що адекватна оцінка того, що відбувається – вірний шлях до успіху.

"А що на іншій чаші терезів? Ну у Росії. Шойгу зі своїми неймовірними історіями про 37 збитих літаків за місяць. Путін зі своїми розповідями про 18000 знищених машин ЗСУ за час українського наступу. Все це на тлі нульових успіхів армії РФ на фронті", - написав Накі.

Відео дня

Журналіст стверджує, що явно видно, що головком ЗСУ чітко розуміє, що відбувається, що він робить, і що треба зробити.

"Поки російські генерали годують один одного абсолютно вигаданими цифрами і успіхами, безглуздості яких навіть найлояльніші провоєнні Z-аналітики не можуть витримати", - додав він.

Думка Залужного про хід війни

Головнокомандувач збройними силами України Валерій Залужний заявив, що в поточній війні, швидше за все, прориву захисту російських окупантів не буде, а відповідно лінія фронту суттєво не зміниться. Він підкреслив, що для перемоги України потрібна принципово нова технологія, тому що зараз ситуація на фронті зайшла в глухий кут.

За його словами, нинішній етап конфлікту між Україною і РФ - "позиційна" війна, яка характеризується статичністю і затяжним характером бойових дій, а не "маневрена", що передбачає рух і швидкість.

Вас також можуть зацікавити новини: