У четвер вранці Росія завдала масованого ракетного удару по низці українських населених пунктів. Повітряну тривогу було оголошено й на заході країни.

В ОП показали моторошне фото прильоту російської ракети в одному із сіл в Івано-Франківській області. Вона дивом не вибухнула.

"Ранок, село в Івано-Франківській області, майже за тисячу кілометрів від Росії. Прилітає ракета прямісінько в будинок, чудом не вибухає. Цинізму росіян немає меж", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Ракетна атака РФ по території України 29 грудня

Після 6:00 ранку у низці регіонів України було оголошено повітряну тривогу, згодом вона поширилася й на західні області країни. Повідомлялося, що вибухи чули в Одеській, Київській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Львівській та низці інших областей.

У Києві уламками збитих ракет пошкоджено три приватні будинки та один автомобіль у Дарницькому районі. Також пошкоджено промислове підприємство в Голосіївському районі та дитячий майданчик в Печерському. Відомо про трьох постраждалих.

В ОП заявили, що Росія 29 грудня здійснила чергову масовану ракетну атаку проти України, випустивши по нашій державі 120 ракет.

Вас також можуть зацікавити новини: