'Путін перед виборами отримав ляпас': експерт пояснив мотиви останнього удару по Києву

Ракетна атака на Київ 21 березня ні що інше, як спроба Володимира Путіна показати свою могутність. Він не може впоратися із ситуацією в Бєлгородській і Курській областях РФ.

"Російський диктатор перед виборами дістав гарний ляпас у вигляді прориву російських добровольців у Бєлгородську і Курську області. З РДК не можуть впоратися його славні вояки, і все це бачить населення Росії. Тому Путін вирішив укотре показати "могутність" - обстріляти мирне місто", - розповів генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Ігор Романенко в коментарі ТСН.

При цьому він переконаний, що цей удар по столиці України організовано за вказівкою Путіна.

Відео дня

"Його війська вже кілька днів завдають ударів по Сумщині, обстрілюючи прикордонні населені пункти України - застосовують потужну артилерію і ракети С-300, фактично випалюючи ці українські поселення. Цього Путіну виявилося замало, тож підрахували кількість виготовлених і зекономлених ракет, його генерали організували удар помсти по Києву", - підсумував Романенко.

Атака РФ на Київ 21 березня - головні новини

Росіяни атакували Україну 31 ракетою. Основним напрямком був Київ, усі ракети збили. Вартість випущених Росією ракет становить 390 мільйонів доларів.

Пізніше стало відомо, що під час ракетної атаки серйозно пошкоджено склад найбільшого українського маркетплейса Rozetka. На зміні в цей момент було 99 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: