Ворог атакував українських воїнів біля понад 10 населених пунктів, поділилися у Генштабі армії / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Упродовж минулої доби російські загарбники на Донбасі атакували українських воїнів в районах 13 населених пунктів.

Сили оборони України відбили атаки супротивників біля Спірного, Білогорівки, Яковлівки, Соледара, Бахмута, Кам’янки, Опитного, Веселго, Первомайського, Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області і в районі Стельмахівки в Луганській області, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України в Facebook у новому зведенні.

За його даними, супротивник намагається утримати тимчасово окуповані території і зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони. У Генштабі додали, що ворог здійснює повітряну розвідку, інженерне обладнання лінії оборони і на окремих напрямках продовжує вести наступальні дії.

Відео дня

Війна в Україні - найважливіші новини

21 листопада Генштаб ЗСУ повідомив, що загарбники атакували наших воїнів на Донбасі біля 10 населених пунктів - в районах Білогорівки, Бахмута, Мар’їнки, Курдюмівки, Новомихайлівки, Підгородного, Первомайського, Спірного, Яковлівки й Стельмахівки.

Варто зазначити, що армія України наприкінці літа пішла у контрнаступ. Наші захисники деокупували майже всю Харківську та Миколаївську області, низку населених пунктів у Луганській, Донецькій та Херсонській областях.

Спікер Східного угрупування військ ЗСУ Сергій Череватий 12 листопада говорив, що найзапекліші бойові дії йдуть у Донецькій області, і там окупанти щодня зазнають величезних втрат.

Вас також можуть зацікавити новини: