Ілюстрація \ REUTERS

Знаменитий дизайнер інтер'єрів і друг принца Чарльза Нікі Хаслам, достатньо грубо відгукнувся про рідних дружини принца Гаррі Меган і розкритикував її весільну сукню.

Читайте такожЄлизавета ІІ покарала батька Меган Маркл за його скандальне інтерв’ю

У недавньому інтерв'ю Нікі зауважив, що родичі Меган занадто прості для монаршої родини, а її батька Томаса взагалі назвав "величезним шматком", передає ТСН з посиланням на The Sun.

Відео дня

"Родичі Меган дуже прості. І було б жахливо, якби на весіллі з'явився цей величезний шматок. Члени королівської родини поняття не мають, як з ним боротися. Єдина порядна людина в сім'ї Меган - її мама Дорія", - заявив Хаслам.

Також крім Томаса Маркла дизайнер згадав і інших членів сім'ї герцогині Сасекської, які періодично роблять скандальні заяви.

Хаслам, який колись дружив з принцесою Діаною, на цьому не зупинився.

Дизайнер розкритикував весільну сукню Меган від модного будинку Givenchy. "Мені не дуже сподобалася її сукня. Крім усього іншого, вона погано на ній сиділа. Її потрібно було пошити з більш тонкого матеріалу. Вона виглядала, як шматок бетону", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, батько Меган дав скандальне інтерв'ю британському телеканалу, за яке, за версією ЗМІ йому заплатили $10 тис. Королева Єлизавета II, в свою чергу, вирішила покарати Томаса Маркла за такий неузгоджений з Букінгемським палацом вчинок.