Чим ближче віроломне вторгнення українських полчищ на мирно сплячу російську землю, тим більше неприхованого фашизму проявляється в звіриному оскалі біндєрствующіх молодчиків київської хунти, які давно вже переплюнули своїх німецько-фашистських попередників за рівнем бузувірства і кривавої підступності. Гітлерівське кодло у вишиванках відкрито пре на Москву, а Москва ніби не готова...

Кілька днів тому в Росії померла знаменита актриса Ніна Ургант, і російська преса вирішила про це якось повідомити. Насамперед, звичайно, напрошувався заголовок "на Україні зубоскалять з приводу смерті актриси Ніни Ургант", але зубоскальство вирішили залишити на потім для закріплення успіху, а почати ось із чого: "Нас чекає вогонь смертельний": не стало актриси Ніни Ургант". Вийшло красиво. Для тих, хто в танку (а патріотична Росія завжди в танку на Берлін через Київ), пояснили, що покійна колись співала пісню про смєртєльний агонь і самнєнія прочь у фільмі про Вялікую Атєчєствєнную війну, але заголовок уже жив своїм життям, на очах перетворюючись на самоздійснююче пророцтво... У Росії пахло вже другою Вялікою Атєчєствєнною війною - навіть від некрологів.

Батальйон "Азов" планує захоплення Умані

Фашисти потирали руки. У фашистів була карта. Говорили, що це карта майбутнього вторгнення Росії на територію України аж до окупації Києва, але в самій Росії знали, що насправді все навпаки. "Як мінімум половину "карти вторгнення" її автори самим нахабним чином скопіювали з плану вторгнення Гітлера, - помітила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова. - То з якої карти змальовували-то німецькі журналісти?". З карти плану "Барбаросса", звісно ж. Недарма перед тим, як влаштувати блокаду Петербурга і спалення Москви, український націоналістичний батальйон "Азов" планує захоплення Умані, а "Умань - місце щорічного паломництва хасидів. На що натякає Bild?", риторично цікавиться Марія Захарова, відверто маючи на увазі нещодавно закуплену Україною у Туреччини партію новеньких газенвагенів.

Ясно, на що натякає, що ж тут неясного.

Чи так безнадійне становище Кремля перед силами українських полчищ?

Що ж може протиставити полчищам газенвагенів Києва, що брязкають гусеницями, мирно спляча Росія? На жаль, тільки лижників і автоматників. Але чи так безнадійне становище Кремля перед переважаючими силами бездонних українських полчищ?.. Днями черговий російський історик укотре пояснив, що шанси, взагалі-то, є. "Основний розрахунок Гітлера у війні з СРСР полягав у тому, що до грудня (саме до грудня, чи не дивний збіг із тим, що зараз теж грудень? - Авт.) країна повинна була вичерпати всі ресурси для опору. Однак головна помилка командування німецької армії полягає в тому, що ці розрахунки були невірні. Німці тоді не знали, що Сталін кине в бій дивізії, що складалися зі слабо навчених новобранців і не повністю укомплектовані озброєнням і технікою", - пояснює історик. Ці-то неукомплектовані новобранці й доконали фашистську гідру в її кривавому зародку. Історія повторюється!

Прапор Перемоги буде на Хрещатику

"Якщо українські війська дійдуть до Волоколамська, то ми проведемо на Червоній площі парад, - розкрив рецепт успіху Другої Вялікої Атєчєствєнної війни видатний патріотичний мислитель Росії Олександр Проханов, адже як же без параду, без параду-то як же! - І лижники і автоматники, вони пройдуть по Червоній площі і підуть воювати туди, у Волоколамськ, у Дубосєково. І ми їх зупинимо. Але потім, звичайно, перейдемо в наступ і через п'ять років, врешті-решт, Прапор Перемоги буде на Хрещатику".

Путіну доведеться напасти на Україну першим

Злі язики націонал-зрадників, звичайно, можуть помітити, що п'ять років на захоплення України, та ще й з окремим парадом, для такої вялікої держави, як Росія, - це якось забагато, адже, здавалося б, зовсім нещодавно російські експерти відводили на всю війну з київською хунтою від 600 хвилин до 7 днів. Однак останнім часом ситуація змінилася, адже що таке сьогодні Київ, як не друга ставка Гітлера, а може навіть і перша? Те, що ні в кого там немає обов'язкових за законом жанру характерних вусиків, за великим рахунком, нічого не означає - У Путіна їх теж немає, а йди ж ти.

Штош, значить, Путіну доведеться напасти на Україну першим. Головне тільки не забути парад провести, щоб лижники в Волоколамську не заблукали.

Василь Рибніков