Впоратися з цією оптичною ілюзією зможуть лише дуже уважні люди / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото jagranjosh

У мережі з'явилася нова оптична ілюзія, за допомогою якої ви можете перевірити гостроту свого зору, а також увагу до деталей.

На зображенні від Jagranjosh вам потрібно знайти білку, що майстерно заховалася серед скель, і у вас є на це всього шість секунд.

Знайдіть білку за 6 секунд / фото jagranjosh

На зображенні можна побачити скелі, вкриті снігом, і здається, що на картині немає іншої форми життя. Але це не так. Адже десь на цьому пейзажі ховається маленька білка, і вам потрібно її знайти.

Відео дня

У цій оптичній головоломці тваринка дуже ретельно замаскована. Щоб знайти її, потрібна велика уважність.

Якщо ви не змогли знайти білку за 6 секунд, не здавайтеся, дайте собі трохи часу. Також пам'ятайте, що на картині зима, тож білка теж поміняла забарвлення.

Правильна відповідь вказана на зображенні нижче.

Відповідь / фото jagranjosh

Цікаві головоломки

Якщо хочете перевірити, чи наділені ви гострим розумом і непересічною кмітливістю, - тоді ця головоломка саме для вас. На малюнку, на якому зображені троє чоловіків й маленький хлопчик, потрібно за 9 секунд знайти справжнього батька дитини.

Або спробуйте впоратися з головоломкою про жінок, які вирішили полити свої сади водою з річки. За 1 хвилину потрібно зрозуміти, яка з жінок несе більше води.

Вас також можуть зацікавити новини: