Фото www.metinvestholding.com

Видання TXF назвало транзакцію з рефінансування боргових зобов'язань групи «Метінвест» «Європейською угодою року з фінансування сировинних товарів» у щорічному конкурсі, проведеному на кращу угоду року, також відомому як рейтинг «Perfect 10».

Про це повідомляє прес-служба групи.

У своєму повідомленні про присудження нагороди видання зазначило, що, незважаючи на тривале оформлення реструктуризації боргу в 2017 році, «Метінвест» повернувся на боргові ринки в 2018 році, щоб залучити передекспортне фінансування і випустити два транші облігацій на загальну суму $2,36 млрд, що є найбільшим рефінансуванням в українському корпоративному секторі на сьогоднішній день.

Відео дня

У прес-службі також нагадали, що в квітні 2018 року «Метінвест» рефінансував більшу частину своїх боргових зобов'язань, випустивши два транші облігацій на суму $1,592 млрд, і отримавши кредитну лінію передекспортного фінансування на суму $765 млн.

«Це найбільший на сьогоднішній день випуск єврооблігацій «Метінвесту» з найнижчим купоном і найдовшим терміном погашення. Це також найбільший випуск єврооблігацій в українському корпоративному секторі. Операція отримала суттєву підтримку з боку світового співтовариства інвесторів і провідних європейських фінансових інституцій», - додали в прес-службі.

«TXF – авторитетне засіб масової інформації, що висвітлює новини та операції з фінансування експорту, торгівлі і товароведу»