У The Last of Us Part II знайшли дивовижну сюжетну деталь / фото Naughty Dog

The Last of Us Part II відома своїм ретельним опрацюванням всіх аспектів. Автори з Naughty Dog довели до ідеалу кожен елемент в грі, щоб користувачам було легко повірити в навколишній світ. Навіть через півтора року фанати знаходять в проекті малопомітні і дивовижні деталі. Одну з них нещодавно виявив відвідувач форуму Reddit під псевдонімом ImAFlyingShark. Вона показує, наскільки скрупульозно Naughty Dog поставилася до реалізації історії в TLoU II.

Обережно: далі в матеріалі присутні несуттєві спойлери до сюжету The Last of Us Part II.

У п'ятнадцятому розділі гри демонструється флешбек, який присвячений дню народження Еллі. Джоел підготував для своєї вихованки особливий подарунок. Він відвів героїню в музей, де був присутній макет шатла, і вручив спеціальну аудіокасету, на якій записані звуки запуску ракети. Так як дівчину дуже цікавив космос, для неї це був неймовірний сюрприз.

Відео дня

По дорозі до цілі персонажі долали різні перешкоди. У цей момент ImAFlyingShark і виявив дивовижну сюжетну деталь. Користувач показав, що якщо повернути камеру під певним кутом, то в кишені футболки Джоела можна побачити згадану аудіокасету. Це означає, що герой з самого початку ніс її з собою і потім вручив Еллі. Naughty Dog заслуговує величезної поваги, адже постаралася прибрати нестиковки навіть в таких дрібницях.

Касета в кишені Джоела / фото Reddit

The Last of Us Part II — основні подробиці

  • Друга частина постапокаліптичного екшена від студії Naughty Dog вийшла 19 червня 2020 року на PS4. У перші три дні після релізу гра розійшлася тиражем 4 мільйони копій на фізичних носіях. Дані про цифрові продажі студія поки не розкрила.
  • The Last of Us Part II встановила рекорд на агрегаторі рецензій Metacritic, де в найкоротші терміни отримала 147 тисяч відгуків. А скандал навколо гри, коли їй занижували оцінки, породив прецедент, завдяки якому Metacritic змінив правила публікації користувацьких оглядів. Тепер написати рецензію дозволяється тільки через два дні після виходу будь-якого проекту.
  • TLoU II стала лідером за кількістю нагород "Гра року", обігнавши навіть "Відьмака 3". У екшена від Naughty Dog 300 таких нагород, а у творіння CDPR — 260.

Вас також можуть зацікавити новини: