Є чисто фізіологічна особливість на руках у багатого чоловіка, кажуть дослідники / фото pixabay.com

Багатих людей можна відрізнити за руками, стверджують дослідники з Кембриджського університету, які змогли знайти спільну характеристику, що стосувалася рук фінансово успішних чоловіків.

Судячи з висновку фахівців, показником багатства та підприємливості може бути довжина безіменного пальця, повідомляє MedikForum.

Читайте такожНазвано найбажанішого партнера для стосунків

Відео дня

Спостереження фахівців свідчить, що відрізнити багатих чоловіків допомагають руки - успішними найчастіше стають чоловіки, які мають руки з довгими безіменними пальцями. Говорячи про це, дослідники посилаються на дані з операцій на лондонських біржах. Виявилося, що найбільші угоди були виконані співробітниками зі схожими руками, а саме - з довжиною безіменного пальця, що перевершує довжину вказівного.

"За час спостережень, які тривали 20 місяців, біржовики, чиї руки відрізнялися вираженою величиною безіменних пальців, заробили в 11 разів більше, ніж ті, у кого пальці коротші", - констатували вчені.

Раніше американські вчені в ході дослідження з'ясували, що хороші стосунки позитивно позначаються на здоров'ї партнерів - фізичному і психологічному.