Є деякі фрази, які здатні знецінити батьків \ / фото ua.depositphotos.com

Тато, який гуляє з коляскою по вулиці, викликає як розчулення у перехожих, так і мільйон порад із серії "ти молодець, але робиш дещо неправильно".

Бабусі біля під'їзду обов'язково скажуть, що шапочка одягнена криво, а педіатр на прийомі точно пожартує про те, де загубили маму, хоча коли на прийом приходить мама, ніхто про тата не питає, пише nashamama.

Люди, що вихваляють "батьківські страждання", іноді говорять на їхню адресу багато неприємних слів, виставляючи їх безпорадними, які чекають, коли вже прийде мама і все виправить.

Відео дня

Читайте такожЩе одна вагітність: експерти розказали, як сказати старшій дитині про появу новонародженого

Кілька дратівливих фраз, які говорять тільки татам.

Де маму загубили?

Сам факт відсутності жінки поряд — відмінний привід для жартів чи, навпаки, хвилювання, бо для багатьох мама може бути відсутня лише, якщо тяжко хвора чи зникла безвісти.

У тебе дівчинка? Напевно, засмутився?

Суспільство все ще впевнене, що всі чоловіки чекають на спадкоємця, тобто дитину "правильної" статі. А якщо народилася дівчинка, тато оголошується "бракоділом" і має бути цим засмучений.

Сам його на вулицю зібрав чи дружина все підготувала?

Мало хто може уявити, що чоловік у здоровому глузді і руками, що ростуть із плечей, здатен одягнути дитину на вулицю. Ймовірно, люди все ще впевнені, що одягнути черевики на потрібну ногу дитини можуть тільки жінки.

Запитай у дружини, чи можна вам шоколад

Таке питання можуть поставити будь-якому батькові, навіть якщо він у сім'ї пішов у декрет, доки дружина працює. Жінка краще знає все про свою дитину, так?

Нехай дружина обов'язково спробує

Далі йде якась порада, яка призначена тільки мамі, але не татові.

Вас також можуть зацікавити новини: