Названі відмінності чоловіків в 20 років і 30 років \ lifenail.ru

Всі ми дорослішаємо і змінюємо ставлення до життя, але зі сторони це більш помітно. Ось, наприклад, як змінюються чоловіки в 20 і 30 років. Вік, ясна річ, приблизний.

Читайте такожЗасікай: науковці розповіли, скільки має тривати "нормальний" секс

1. Його кімната. 20: ти милуєшся його колекцією гітар (або чого завгодно), постерами на стіні і зручним кріслом посеред повного розгрому. Нехай у ньому застрягли залишки чіпсів, але це невисока плата за те, що зустрічаєшся з творчою людиною, пише cosmo.

Відео дня

30: всі постери оформлені в рамки, речі лежать у шафі, а на підлозі - півтори порошинки.

2. Його соціальне життя. 20: тобі не потрібна любов усього життя, потрібен цікавий супутник. Той, у якого три плани на вечір п'ятниці, і він протягне тебе по всіх цих місцях, показуючи, як його люблять оточуючі. В годину ночі ти збираєшся додому, він пропонує посидіти до ранку, і ти погоджуєшся - на пенсії відіспишся!

30: так, добре, якщо він подобається людям і ходить з тобою на вечірки. Але набагато цінніше те, що він може залишитися вдома, замовити їжу і нікуди не виходити! Разом з тобою, звісно.

3. Його друзі. 20: вони всі дивні і не бояться говорити про переконання, які в пристойному суспільстві не прийняті. Навіть той, хто здавався нормальним, починає говорити дурниці.

30: у нього один-два друга, з якими він не тільки ходить на футбол, але і розмовляє. І вони дуже цікаві!

4. Його соцмережі. 20: він показує все, від відео з концерту популярної групи до фотографії ранкового чищення зубів. Всі події докладно описуються.

30: він зрозумів, що це - марнування часу, і тепер насолоджується реальним життям, яка не потребує схвалення оточуючих? Тримайся за нього!

5. Його кулінарні здібності. 20: він не вміє готувати майже нічого, а коли ви разом вирішили спекти пиріг, він впустив телефон в борошно. Ти розповідаєш про це всім, і це утримує вас обох від повторення. А якщо він мив посуд, то тобі напевно доведеться його перемивати.

30: приємно прийти додому пізно і знайти смачну вечерю, приготовану ним.

6. Його амбіції. 20: навіть якщо він говорить, що шлюбом не цікавиться і що йому потрібен простір для досягнення цілей, ти внутрішньо радієш, що він поглинений кар'єрою.

30: він багато працює, але пам'ятає, що життя складається не тільки з праці і в ньому має бути місце для розваг. Він розуміє, що можна одночасно і робити кар'єру, і відносинами займатися.

7. Його відповіді на повідомлення. 20: він не з'являвся кілька днів, а потім написав у дві години ночі, що чекає тебе в гості.

30: він завжди пише тобі приємні дрібниці у відповідь, причому в будь-який час дня і ночі.