10 щоденних звичок пар, які залишаються разом назавжди / фото УНІАН

Практично кожна з нас хоч раз розчулювалася історіями про вічну і безмежну любов, розказаних подругою або підглянутих у кіно.

Виявляється, ти і твій бойфренд цілком можете зробити і свої стосунки такими ж, якщо будете дотримуватися деяких простих правил. Вони перед тобою, пише cosmo.com.ua.

Читайте такожПсихологи назвали топ-5 факторів, які можуть призвести до розлучення

Відео дня

Лягайте спати разом. Лягти в ліжко разом - не обов'язково займатися сексом щодня (хоча це було б здорово). Просто пари, які залишаються разом назавжди, намагаються засипати разом, а не окремо. Це значить, то ти встоїш перед спокусою подивитися ще одну серію «Пліткарки», а він перенесе комп'ютерну баталію з друзями на інший вечір. До того ж, з настанням осені, так важливо зігрівати один одного довгими прохолодними ночами.

Розвивайте загальні інтереси. Добре, якщо у нього і у тебе є власні захоплення, про яких ви не забуваєте навіть перебуваючи у відносинах. Але для міцної пари важливо мати і загальні хобі, а вони, як відомо, не виникають самі по собі. Можна, наприклад, взяти пару пробних спільних уроків за різними видами спорту — від шахів до скелелазіння. Якщо вони не викличуть у вас особливого захоплення, переходите до інших захоплень — купіть настільну гру або прийміть рішення регулярно подорожувати.

Тримайтеся за руки. Ця мінімальна демонстрація почуттів на публіці потрібна і важлива: мало того, що вона сигналізує про комфорт всередині пари, так ще й зміцнює ваші стосунки, згідно з одним з недавніх досліджень.

Довіряй і прощай. Постарайся з розумінням ставитися до проблем і труднощів, які виникають навіть у самих зразкових відносинах і прощати бойфренду помилки. Деякі дівчата бояться, що такий підхід розбалує хлопця і він сяде на шию», але насправді, ви станете менше сваритися, а він буде проявляти себе переважно з кращого боку.

Фокусуйся на позитиві. Перестань виловлювати недоліки в зовнішності і поведінці хлопця, направляй свою увагу на все те хороше, що він для тебе робить. Це єдиний метод змінити чоловіка на краще, повір.

Обіймайтеся. Вранці, перед відходом на роботу, протягом дня, коли ви йдете за покупками, ввечері, коли дивитеся кіно — не забувай обіймати хлопця як можна частіше і довше. По-перше, це корисно для здоров'я вас обох, а по-друге, дуже зближує.

Зізнайся в коханні кожен день. «Доброго ранку», «Доброго дня», «Люблю тебе» - ці прості фрази до невпізнання змінять ваші стосунки з бойфрендом, якщо ти будеш вимовляти їх кожен день.

Бажай спокійної ночі. Психологи часто радять не лягати в ліжко, не помирившись після сварки, але ми дотримуємося дещо іншої думки. У деяких ситуаціях з'ясування стосунків дійсно варто відкласти до ранку, але це не означає, що можна побажати спокійної ночі. Роби це кожний день незалежно від того, як себе відчуваєш — це покаже твоєму хлопцеві, що ти його любиш навіть у ті моменти, коли ображена або розсерджена.

Цікався його успіхами. Навіть якщо часу на телефонну розмову немає, можна викроїти хвилинку і написати йому смс посеред робочого дня. Запитай, як пройшла його важлива зустріч або просто поцікався його самопочуттям — всім нам важливо знати, що про нас пам'ятають і люблять навіть тоді, коли знаходяться на відстані.

Пишайся тим, що ви разом. Стисни сильніше його руку, коли ви йдете в супермаркет або потайки ущипни за попу на дні народження друга — так ти нагадаєш хлопцеві, що він коханий і бажаний, що одразу підніме йому настрій.