БДСМ-клуб скоро відкриється / прес-служба

Сексологи неодноразово говорили про те, що однією з найбільш популярних субкультур є БДСМ. Згідно з даними Pornhub, в 2020 році Україна увійшла в топ-15 країн за інтересом до даного напрямку. Тому за останні кілька років у столиці відкрилися кілька клубів з подібною тематикою. І планується відкриття ще одного.

"Це буде закритий клуб для шанувальників БДСМ-культури. Місце для бажаючих спробувати нове, полоскотати нерви, долучитися до БДСМ-культури правильно і безпечно. Простір, в якому люди зможуть відкрито проявляти і реалізовувати свої фантазії, – розповідає Олег Соколов, власник BiBar. - Це місце про естетику, красу і шоу. Ми звикли асоціювати БДСМ виключно з нав'язаною порноіндустрією картинкою: біль, кров і насильство. Насправді це про чуттєвість і емпатію, про прийняття своїх "демонів" і вміння не соромитися своїх бажань. Все, що відбувається в БДСМ-практиках, відбувається за обопільною згодою. А BiBar - це територія, де гість зможе подивитися шоу, аналогів яким в Україні немає, і при бажанні взяти участь в перформансах".

БДСМ-клуб скоро відкриється / прес-служба

Одне з головних правил таких місць - це заборона на фото- і відеозйомку, що гарантує кожному гостю конфіденційність і безпеку. При цьому в меню таких закладів не тільки охолоджувальні напої і їжа, але й флагеляція (порка), шибарі (мистецтво фіксації тіла), фут-фетиш, БДСМ-чаювання і ряд інших еротичних фантазій і сценаріїв.

Відео дня

"Людина одужує, даючи волю своїй сексуальності" – з цим твердженням Зигмунда Фрейда складно посперечатися, - говорить власник BiBar. - І шанс розкрити свою чуттєвість, відкрити для себе світ нових задоволень і практик у киян і гостей столиці з'явиться вже дуже скоро".

Вас також можуть зацікавити новини: