Навіть якщо він не дуже емоційний, то все одно стає сентиментальним поруч з тобою / ua.depositphotos.com

Деколи зрозуміти, які почуття відчуває чоловік важко. Однак, названі 10 ознакою того, що він закоханий.

Читайте такожМайбутнього немає: названо ознаки токсичних стосунків

1. Він дарує квіти без причини, не чекаючи Дня народження або 8 березня, пише cosmo.com.ua.

Відео дня

2. Він намагається доводити тебе до оргазму. Можливо, йому не вистачає постільного таланту, але він робить все можливе, щоб тобі було добре.

3. Він не втикається в телефон, коли ти поруч. Всі ми бачили такі парочки, які дивляться не один на одного, а на екрани своїх смартфонів за вечерею.

4. Він обіймає навіть вночі, коли ти спиш. Можливо, це тебе дратує, ти прокидаєшся, але він все одно методично намагається тебе обійняти.

5. Він турбується, щоб ти безпечно дісталася додому. Це може бути лише коротка смс: «Ти вдома?», але навіть вона свідчить, що він за тебе переживає.

6. Він пам'ятає все, що ти йому говорила, навіть дрібниці. Як ти розповідала йому про улюблену помаду і вуаля – він дарує тобі саме цей відтінок.

7. Він вважає тебе красивою і робить компліменти навіть в найневдаліші для твоєї зовнішності дні. З цим хлопцем твоя впевненість в собі і своїй привабливості тільки зростає.

8. Навіть якщо він не дуже емоційний, то все одно стає сентиментальним поруч з тобою. Цей хлопець – брутальний лідер, який не плакав жодного разу в житті, але любовну записку від тебе він зберігає в гаманці і регулярно перечитує.

9. Він дражнить тебе (в хорошому сенсі). Цей хлопець знає, як тебе розсмішити навіть у найбільш невдалий день, але його жарти ніколи не бувають образливими.

10. Він хоче, щоб ти проводила час з його друзями. Нехай ти не завжди рада вечорами в компанії хлопців, але він завжди кличе тебе на їхні спільні «вилазки», тому що хоче, щоб ти була поруч.