Відстріляний тубус від гранатомета зі знищеними номерами /  фото Національна поліція України

Постраждалих внаслідок нічної стрілянини з гранатомету у Києві немає.

Читайте такожНа Черкащині у власному кабінеті повісився чиновник: з'явилися подробиці інциденту (відео)

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва на сторінці МВС України у Facebook, поліцейські відпрацювали прилеглу територію та вилучили запис із відеореєстратора, на якому зафіксовано момент пострілу, а також рештки вибухового пристрою, що відправлять на експертизу.

Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться із правовою кваліфікацією події.

фото Національна поліція України

«Подія сталася близько 2:00 на вулиці Суворова: постраждалих немає. Правоохоронці отримали повідомлення про те, що люди чули звук, схожий на вибух. На виклик направили наряди патрульних, слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. При огляді виявлено, що пошкоджена будівля, у якій розміщений ресторан та відділ продажу одного із забудовників. Неподалік від місця події, через дорогу, виявили відстріляний тубус від гранатомета зі знищеними номерами», – йдеться в повідомленні.

фото Національна поліція України

Як повідомляв УНІАН, вночі ЗМІ поінформували, що будівлю «Київміськбуду» на вулиці Омеляновича-Павленка 4/6 в Печерському районі Києва обстріляли з ручного протитанкового гранатомета.

Невідомі поцілили у відділ продажів «Київміськбуду», там, зокрема, виявлено хвостовик снаряду. 

Зазначалось, що одразу біля відділу продажів «Київміськбуду» розташований ресторан «Хмелі-сунелі», бокова частина якого також пошкоджена пострілом.