/ Фото УНІАН

У резонансній дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася вранці 17 квітня у Кривому Розі Дніпропетровської області, загинули 8 працівників (5 чоловіків та 3 жінки) металургійного комбінату «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Як повідомили УНІАН у прес-службі компанії, ще дев’ять працівників комбінату отримали травми різного ступеню тяжкості. Серед постраждалих 8 чоловіків та одна жінка. Підприємство забезпечує їм повну медичну підтримку, психологічну та юридичну допомогу.

Читайте також"Ніч пережили всі": лікар розповів про стан постраждалих у моторошній ДТП у Кривому Розі

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, вранці 17 квітня у Кривому Розі Дніпропетровської області внаслідок зіткнення автомобіля Маzdа, маршрутки та автобуса 8 людей загинули, 16 осіб було госпіталізовано. 18 квітня вранці від отриманих травм у лікарні помер ще один 47-річний постраждалий.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Того ж дня поліція повідомила про підозру водію автомобіля Маzdа, який спричинив смертельну ДТП.

Керівництво ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» ухвалило рішення про виділення по 100 тисяч гривень родинам загиблих працівників підприємства.