Близько 13:15 вогонь перекинувся на сусідні два будиночки / фото Tvoemisto.tv.

У центрі Львова сьогодні, 22 грудня, внаслідок пожежі в дерев‘яному будиночку на Різдвяному ярмарку, постраждало троє людей.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області,  о 13.23 до правоохоронців надійшла інформація про пожежу у дерев‘яному будинку на проспекті Свободи на території Різдвяного ярмарку.

«На даний час відомо, що за допомогою до медиків звернулося троє людей», - повідомили у поліції.

фото Tvoemisto.tv.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Пожежу локалізовано, рятувальники продовжують ліквідацію займання. Кількість постраждалих та характер отриманих травм встановлюються.

Як повідомив у Facebook координатор ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, попередньо - стався вибух в будинку, де проводилася торгівля стравами «реберня».

фото Tvoemisto.tv.

«22  грудня о 13:15 на проспекті Свободи, біля Оперного, вибухнула будка «реберня»,  є постраждалі. Одна особа важка (з осколками) і ще двоє сильно обпечені», - повідомляє Зінкевич.

На даний момент на місці події працюють силовики, рятувальники та фахівці інших служб.

Як повідомляють очевидці, на момент вибуху (пожежі), на території Різдвяного ярмарку перебувало багато людей.

Як повідомляв УНІАН, з 7 грудня по 20 січня 2019 року у Львові працюватиме різдвяний ярмарок на проспекті Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку) і на площі Ринок біля міської Ратуші (західна та східна сторони). Ярмарок проходить у дерев'яних будиночках.