В нацполіції розкрили моторошні подробиці замаху на вбивство дитини на Харківщині / Національна поліція Харківської області

Заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін розкрив обставини замаху на вбивство малолітньої дитини у Харківській області. За його словами, батько кинув свого п’ятирічного сина у вікно через «страшний сон».

Читайте такожПід Києвом на вулиці зарізали чоловіка

«Як кажуть сусіди і оточуючі - нормальна сім’я. Але сьогодні, 13 січня, після другої години ночі, у селі в Харківській області місцевий житель, сорокорічний чоловік, з вікна квартири, яка розташована на четвертому поверсі житлового будинку, викинув свого п’ятирічного сина», - вказав Аброськін.

Відео дня

Дитина вижила та потрапила до реанімації. 

«Щодо батька, то він плаче. З його слів: "Ліг спати з сином на одному ліжку, вночі прокинувся від кошмарного сну, й, не розуміючи, вибросив дитину у вікно», - продовжив він.

Як зазначив посадовець, з розповіді батька слідує, що в той вечір він помірно вживав алкоголь.

«Це не перший випадок, коли батьки в стані алкогольного сп’яніння, лягаючи спати в одне ліжко з маленькими дітьми, мимоволі калічать та вбивають їх», - підсумував Аброськін.

Як повідомляв УНІАН у місті Чугуїв Харківської області 40-річний чоловік викинув з вікна четвертого поверху багатоповерхівки власного сина. Медики оцінюють стан п`ятирічної дитини як задовільний.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Затриманому повідомили про підозру у скоєнні злочину.