У Вінниці горів гуртожиток / ДСНС України

Рятувальники ліквідували пожежу у гуртожитку Вінницького транспортного коледжу на вулиці Героїв Крут. Декілька його мешканців постраждали.

Читайте такожУ Запорізькій області повісилася мати дітей, загиблих при пожежі (відео)

Як повідомляється на сайті ДСНС, інформація про пожежу в одній з кімнат гуртожитку надійшла до служби порятунку о 00:36. На місце виїхали рятувальники.

Відео дня

Повідомляється, що персонал об'єкту до прибуття рятувальників здійснив евакуацію сходами 30 мешканців. Бійці ДСНС на місці виклику з'ясували, що вогнем охоплено одну із кімнат на 4 поверсі. Площа пожежі склала 15 квадратних метрів.

Двома ланками газодимозахисної служби пожежу локалізували, та ліквідували о 01:05 ночі. До боротьби з вогнем від ДСНС було залучено 8 одиниць техніки та 28 рятувальників.

«При виникненні займання незначні опіки руки отримав 22-річний студент. Ще двоє мешканців кімнати, доставлені до лікарні з підозрою на отруєння продуктами горіння, від госпіталізації відмовилися», - йдеться в повідомленні.

Причину пожежі в гуртожитку з'ясовують фахівці.

Як повідомляв УНІАН, 9 січня на Львівщині під час пожежі в будинку загинуло немовля, ще одну дитину було госпіталізовано.