Поліція Київщини затримала чоловіка, який за добу скоїв низку тяжких злочинів / kv.npu.gov.ua

У Києві затримали чоловіка, який за добу вкрав велосипед, ледь не зарізав власного вітчима, здійснив розбійний напад на магазин та намагався задушити товариша.

У поліцію заявила 51-річна мати зловмисника, яка проживає у Княжичах, повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

Читайте такожНа Прикарпатті чоловік обстріляв з рушниці будівлю радіостанції та поранив поліцейського

Відео дня

"Поліцейські з’ясували, що напередодні 25-річний син повернувся додому напідпитку та приніс із собою велосипед. Чоловік поводив себе агресивно та чіплявся до вітчима. Схопивши ножа він наніс ножове поранення в грудну клітину літньому чоловікові та втік", - йдеться у повідомленні.

В ході пошуків втікача, поліцейські виявили новий факт скоєного ним злочину. Працівники місцевого магазину повідомили, що декілька хвилин тому невідомий, погрожуючи металевою трубою, забрав з полиці пляшку оковитої і втік у невідомому напрямку.

За дві години правоохоронці знайшли зловмисника у Києві, де той намагався задушити свого знайомого.

Наразі поліція з'ясовує обставини злочину та причини агресивної поведінки чоловіка. Відкрито кримінальні провадження за ст. 15 (замах на злочин), за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), за ч.3 ст. 185 (крадіжка) та ч.1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Як повідомляв УНІАН, на Одещині злочинці після вдалого пограбування потрапили у смертельну ДТП на слизькій дорозі.