Зловмисники забрали з авто магнітолу та старі аудіоколонки / фото УНІАН

У Запоріжжі невідомі зловмисники розбили автомобіль відомого місцевого активіста Ігоря Лукашенка, припаркований біля його будинку.

Про це УНІАН повідомив сам Лукашенко.

Інцидент стався вранці 13 березня, в той момент, коли Лукашенко повертався з Києва, де взяв участь у прес-конференції у Верховній Раді, під час якої розповів про незаконну, на його погляд, вирубку дерев у сквері Яланського, який розташований у центрі Запоріжжя . З цього ж питання активіст провів зустріч з представниками Міністерства екології та природних ресурсів.

Відео дня

Читайте такожУ поліції розповіли подробиці про таксиста, якого тричі зупиняли п'яним, а потім він вчинив ДТП (фото)

«Те, що вони розбили машину - це плата за активну життєву позицію. Вони розлютили нас, але водночас, я побоююся за своє здоров'я, за здоров'я інших активістів», - заявив Лукашенко.

За його словами, зловмисники забрали з авто магнітолу та старі аудіоколонки. При цьому гроші - близько 500 грн - не взяли.

За цим фактом поліція Запоріжжя почала перевірку.

Фото УНІАН

Нагадаємо, Лукашенко відомий у Запоріжжі як волонтер, а також як захисник скверу Яланського, на місці якого фірма «Ленд Девелопмент», яку контролює бізнесмен і депутат Запорізької ради Володимир Кальцев, планує побудувати торгово-розважальний центр. У зв'язку з підготовчими роботами будівельники вирубали в сквері понад 600 дерев.

Лукашенко кілька разів влаштовував в сквері акції протесту, які закінчувалися сутичками з прихильниками майбутнього ТРЦ.