Двох пасажирів легковика, віком 18 і 21 років, госпіталізовано: фото:Олег Гуменюк/"Варта-1" Facebook

На Львівщині сьогодні, 18 березня, внаслідок зіткнення вантажного автомобіля Renault Magnum з легковиком «ВАЗ-2109» постраждало четверо осіб.

Як повідомила кореспонденту УНІАН речник Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, дорожньо-транспортна пригода сталася о 00.05 18 березня у селі Пісочна Миколаївського району.

Фото:Олег Гуменюк/"Варта-1" Facebook

«48-річний житель Харківської області, керуючи автомобілем Renault Magnum, не вибрав безпечної швидкості руху і скоїв наїзд на легковий автомобіль «ВАЗ_2109», під керуванням 20-річного жителя Львівщини, який у селі Пісочна зупинився на заборонний (червоний) сигнал світлофора», - повідомила Добровольська.

Відео дня

Читайте такожУ центрі Львова п'яний візник карети з кіньми влаштував ДТП та втік (фото, відео)

Вона зазначила, що внаслідок ДТП постраждали водій вантажівки, а також троє пасажирів легковика, їх з місця події було доставлено в лікарню.

«Двох пасажирів легковика, віком 18 і 21 років, госпіталізовано», - зазначила Добровольська.

Всі обставини події встановлюються. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Як повідомив на сторінці у Facebook ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, Олег Гуменюк, причиною ДТП став «результат відсутності контролю часу перебування за кермом водіїв вантажівок».

На світлинах з місця ДТП видно, що вантажівка перекинулася і перекрила рух на дорозі, а легковик зазнав значних ушкоджень.

Фото:Олег Гуменюк/"Варта-1" Facebook